Dania główne

Tagliatelle z pietruszkowym pesto

20160414_145610

Składniki:

  • 3 garści natki pietruszki
  • 2 łyżki parmezanu
  • 2 łyżki nasion słonecznika
  • 3 łyżki oleju z orzechów włoskich/oliwy z oliwek
  • kilka suszonych pomidorów
  • pieprz
  • 1 ząbek czosnku

 

Przygotowanie:

Makaron gotujemy al dente, z pozostałych składników przygotowujemy pastę, czyli blendujemy wszystko. Ugotowany makaron mieszamy z pastą.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s