Desery

Gofery

Wystarczy tylko dodać owoce, dżem, bitą śmietanę lub co komu przyjdzie do głowy i deser gotowy

Składniki:

  • 2 szklanki mąki
  • 2 szklanki mleka
  • 2 jaja
  • 1 opakowanie cukru waniliowego
  • 1/3 szklanki oleju rzepakowego
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • szczypta soli

Przygotowanie:

1. Wszystkie składniki umieszczamy w misce i ucieramy na gładką masę

2. Gofrownicę rozgrzewamy, wlewamy 2-3 łyżki masy i pieczemy gofry do uzyskania złotego koloru

20150526_204611

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s