Rozgrzewka

Sałatka misz-masz

20150222_150732.jpg

Składniki:

W tym przypadku użyłam mix sałat, ale polecam szpinak baby

melon 1/4 sztuki

kukurydza konserwowa 5 łyżek

oliwki ok. 15 szt.

2 łyżki tartego żółtego sera

łyżka pestek z dyni

Sos winegret:

2 łyżki oleju rzepakowego

2 łyżki soku z cytryny

1 łyżka miodu

1 ząbek czosnku

szczypta soli

świeżo mielony pieprz kolorowy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s